Den stora och avgörande skillnaden mellan Pvc och Kaylan materialet hos våra stänklappar är köldegenskaperna. Kaylan tål den extrema kylan som stänklappar får utstå i dem otroligt låga minusgrader fartvindarna skapar.  Det som händer med Pvc är att dem stelnar av kylan, vilket inte Kaylan gör på samma sätt.  En stel stänklapp knäcks lätt om man råkar backa på en trottoarkant eller att ett hjul sprätter iväg en lite större sten. 

 

Men det är inte vanligt att folk hör av sig på grund av att dem har trasiga Pvc stänklappar. Skulle så hända erbjuder vi "halva" stänklappskit bland annat under Reservdelar i vår webshop till ett förmånligt pris. 

 

Materialets inköpspris gör att Kaylan stänklapparna är dyrare än Pvc varianten, inget annat. Så vi försöker inte få våra kunder att välja Kaylan för att vi ska tjäna på detta. Utan det generella tipset vi brukar ge är att välj materialet efter körstil. Speciellt om du kör inspirerat vintertid...

 

Hur du än väljer så kan du vara säker på att få kvalitets stänklappar som är tillverkade med hög precision tillsammans med förstklassiga tillbehör till ett bra pris. Allt detta noggrant inpackat och spårbart skickat.

 

/ mudflaps.se teamet