Stänklappar för rally

      Varför mudflaps.se?

 

  • - Störst i Sverige på stänklappar!
  • - Hög kvalitet och snabb support.
  • - Varje enskild bilmodells stänklapps kit är anpassat efter just den bilen.

Om oss 

mudflaps.se startades 2010 av Christian Söderholm.
Det började med svårigheten att få tag i kvalitets stänklappar för den dåvarande bilen, Mitusbishi Evo III.  I Sverige gick det inte att få tag i stänklappar som var modellanpassade. Alltså stänklappar framtagna för just din bil, komplett med fästen och monteringsanvisning. Och viktigast av allt, av bra kvalitet.

Idag kan vi, tillsammans med våra sammarbetspartners erbjuda en komplett lösning för dig och din bilmodell av högsta kvalitet! Vi har valt att erbjuda två olika materialval på våra stänklappar. Pvc som är det vanligaste materialet på stänklappar runt om i världen. Ett prisvärt alternativ och en storsäljare hos oss. Kaylan/Polyuretan, utseendemässigt väldigt likt Pvc. Men ett tåligare material. Klarar både värme och kyla bättre och minskar risken att förstöra utseendet på stänklappen eller att den går sönder. Passar dig som kör mycket bana och/eller aktivt under vintern. Stänklapparnas Rolls-Royce! 

Vi koncentrerar oss enbart på en produkt. Så all fokus ligger på att få våran produkt så bra som möjligt. Inga stenhårda, tunna eller slappt fladdrande varianter i ett dåligt packat paket. Här är allt seriöst framtaget.
Stänklapparna tillverkas i industripressar för att få till exakta kanter och snygga hål. Dekalerna är av högkvalitets vinylplast. Alla tillbehör, skruvar, fästen, plastpluppar är av toppkvalitet. Inget är lämnat åt slumpen utan våra stänklappskit är så bra som ett set stänklappar kan vara. Sedan packas detta omsorgsfullt. Stänklappar för sig och tillbehör för sig, för att undvika skador i finishen.

Allt detta jobb för stänklappar? Ja visst, för det bidrar till en nöjd kund. Och en nöjd kund rekomenderar en bra produkt till sina vänner och det gör att vi kan fortsätta med att sälja stänklapps kit.

* Våra stänklappskit säljs främst av oss genom denna webbutik men finns även hos välsorterade företag inom styling / rally.