Stänklappar för rally

    Varför mudflaps.se?

 

  • - Störst i Sverige på stänklappar!
     
  • Hög kvalitet och snabb support.
     
  • Varje bilmodells stänklapps set är anpassat efter just den bilen. 

Om oss 

mudflaps.se startades 2010 av Christian Söderholm. Allt började med stora problem att få tag i kvalitets stänklappar för den dåvarande bilen, Mitusbishi Evo III.  I Sverige gick det inte att få tag i stänklappar som var modellanpassade. Alltså stänklappar framtagna för just din bil, komplett med fästen och monteringsanvisning. Och viktigast av allt, av bra kvalitet.

Nu finns det! Vi generalagent i Sverige för Rallyflapz som är ett känt märke och säljs av stora aktörer runt om i Europa. Som till exempel Scoobyparts. Därför kan vi erbjuda billiga stänklappar för rally och gata- Här i Sverige säljs dem främst av oss men även av välsorterade företag inom styling / rally.

Det speciella med våra stänklappar är främst att materialet är av högsta kvalitet. Redan där har vi lämnat dem flesta konkurrenter bakom oss. Inga stenhårda tunna eller slappa fladdrande varianter. Här är allt seriöst framtaget.
Stänklapparna tillverkas i industripressar för att få exakta kanter och  snygga hål.  Dekalerna är av högkvalitets vinylplast. Alla tillbehör, skruvar, fästen, plastpluppar är av toppkvalitet.  Allt är så bra som ett set stänklappar kan vara. Sedan packas detta stänklappar för sig och tillbehör för sig för att undvika skador i finishen. 

Allt detta jobb för stänklappar? Ja visst, för det bidrar till en nöjd kund. Och  en nöjd kund rekomenderar en bra produkt till sina vänner.